SVoPa, stelt zich tot doel uw bedrijf te promoten met een persoonlijke boodschap tijdens een bezoek bij potentiële klanten. Tijdens dit bezoek wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht én wordt namens uw bedrijf documentatie, folders of een attentie uitgereikt. Een uitgebreide mond tot mondreclame zal het gevolg zijn, met een positieve uitstraling voor uw bedrijf. Tevens laten wij namens uw bedrijf een waardebon bij de klant achter. Met uw aantrekkelijke aanbieding op de waardebon zal de klant uw bedrijf in ieder geval bezoeken. 
• Aanstaande geboorte:
de hostess zal de aanstaande moeder bezoeken tussen de derde en de zesde maand van de zwangerschap. In deze periode zullen de toekomstige ouders zich gaan voorbereiden op de komende veranderingen.
• Aanstaand huwelijk of jubileum:
het aanstaande bruidspaar of de jubilaris wordt vroegtijdig door onze hostess bezocht. Zij zal namens uw bedrijf de gelukwensen overbrengen, uw bedrijf met de mogelijke voordelen onder de aandacht brengen en namens u een waardebon achterlaten.
• Voorkeuradres van de deelnemer:
hier heeft u de mogelijkheid om iemand te verrassen. In overleg met de hostess van SVoPa zal zij namens uw bedrijf personen of instellingen bezoeken die u 'in het zonnetje' wilt zetten. 
• Verhuizing:
zowel voor de verhuizing binnen de gemeentegrenzen, alsook voor de nieuwkomers in de gemeente zal de hostess namens uw bedrijf 'een welkom in de nieuwe woning' overbrengen. Ook hier wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht én een waardebon overhandigd.

Voor een overzicht van de deelnemende ondernemers, klik op de woonplaats:

Olst
WijheKlik hier voor de algemene voorwaarden